უყურე Eraser

უყურე Eraser

Eraser (1996)


დირექტორი: Chuck Russell
მწერლები: Tony Puryear, Walon Green.


ნაკადი Eraser ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები Eraser უყუროთ ონლაინ, უყურე Eraser უფასო ფილმები, ფილმები Eraser უყუროთ უფასო, Eraser უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები Eraser უყუროთ უფასოდ, უყურე Eraser ნაკადი ამჟამად, ფილმები Eraser, ფილმები Eraser უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ Eraser ფილმები

Eraser Review

Petronilla Conti Italy

I don't know if this is some memory problem I have or if the movies are really that good.

Madelen Dale Norway

There's just too many good movies in there to be able to re watch them all.

Facondo Pugliesi Italy

This movie is so good!

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე Executive Decision
უყურე Broken Arrow
უყურე Live Free or Die Hard
უყურე Die Hard: With a Vengeance
უყურე Brooklyn's Finest
უყურე Air Force One
უყურე Gone in Sixty Seconds
უყურე Die Hard
უყურე End of Days
უყურე Valkyrie
უყურე The General's Daughter
უყურე The Dead Pool
უყურე The Chase
უყურე Bangkok Dangerous
უყურე Demolition Man
უყურე Beverly Hills Cop III
უყურე Beverly Hills Cop II
უყურე Face/Off


Arnold Schwarzenegger - Eraser Arnold Schwarzenegger
as U.S. Marshal John 'The Eraser' Kruger
James Caan - Eraser James Caan
as U.S. Marshal Robert Deguerin
Vanessa Williams - Eraser Vanessa Williams
as Lee Cullen
James Coburn - Eraser James Coburn
as WitSec Chief Beller
Robert Pastorelli - Eraser Robert Pastorelli
as Johnny Casteleone
James Cromwell - Eraser James Cromwell
as William Donohue
Danny Nucci - Eraser Danny Nucci
as WitSec Deputy Monroe
Nick Chinlund - Eraser Nick Chinlund
as WitSec Agent Calderon
Michael Papajohn - Eraser Michael Papajohn
as WitSec Agent Schiffer
Joe Viterelli - Eraser Joe Viterelli
as Tony Two-Toes
Mark Rolston - Eraser Mark Rolston
as J. Scar
John Slattery - Eraser John Slattery
as FBI Agent Corman
Robert Miranda - Eraser Robert Miranda
as Frediano
Roma Maffia - Eraser Roma Maffia
as Claire Isaacs
Melora Walters - Eraser Melora Walters
as Darleen
Olek Krupa - Eraser Olek Krupa
as Sergei Ivanovich Petrofsky
Skipp Sudduth - Eraser Skipp Sudduth
as Watch Commander
Andy Romano - Eraser Andy Romano
as Undersecretary of Defense Daniel Harper


Directing Chuck Russell Director
Writing Tony Puryear Screenplay
Writing Walon Green Screenplay
Production Anne Kopelson Producer
Production Arnold Kopelson Producer
Production Chuck Russell Executive Producer
Production Michael Tadross Executive Producer
Sound Alan Silvestri Original Music Composer
Camera Adam Greenberg Director of Photography
Editing Michael Tronick Editor
Writing Tony Puryear Writer
Writing Walon Green Writer
Writing Michael S. Chernuchin Writer
Production Stephen Joel Brown Co-Producer
Production Frank Capra III Associate Producer
Production Caroline Pham Co-Producer
Production Bonnie Timmermann Casting
Art Bill Kenney Production Design
Art William Ladd Skinner Art Direction
Art Garrett Lewis Set Decoration
Costume & Make-Up Richard Bruno Costume Design
Costume & Make-Up Peter Tothpal Hairstylist
Costume & Make-Up Beatrice De Alba Hairstylist
Costume & Make-Up Jeff Dawn Makeup Department Head
Costume & Make-Up Jim Kail Makeup Artist
Costume & Make-Up Dayne Johnson Makeup Artist
Costume & Make-Up Louis Lazzara Makeup Artist
Art Dawn Snyder Assistant Art Director
Art Marvin Salsberg Construction Coordinator
Crew Joe Olsen Property Master
Crew Dennis J. Parrish Property Master
Art Dave Newhouse Greensman
Editing Lucy Coldsnow-Smith Dialogue Editor
Editing Patrick J. Foley Dialogue Editor
Editing John F. Reynolds Dialogue Editor
Sound Catherine Flynn ADR & Dubbing
Sound Jessica Gallavan ADR & Dubbing
Sound Jerelyn J. Harding ADR & Dubbing
Sound Bub Asman Supervising Sound Editor
Sound Alan Robert Murray Supervising Sound Editor
Sound Christopher S. Aud Sound Effects Editor
Sound Patrick Bietz Sound Effects Editor
Sound John Voss Bonds Jr. Sound Effects Editor
Sound Samuel C. Crutcher Sound Effects Editor
Sound Doug Jackson Sound Effects Editor
Sound James J. Klinger Sound Effects Editor
Sound Kevin E. Carpenter Sound Re-Recording Mixer
Sound Jeffrey J. Haboush Sound Re-Recording Mixer
Crew Terry D. Frazee Special Effects Coordinator
Crew Scott Leberecht Visual Effects Art Director
Crew Kate Crossley Visual Effects Editor
Visual Effects Lisa Fisher Visual Effects Producer
Crew Michael Gleason Visual Effects Editor
Visual Effects Denise Ream Visual Effects Producer
Visual Effects Patrice Dinhut Visual Effects Supervisor
Visual Effects Michael L. Fink Visual Effects Supervisor
Visual Effects Joel Hynek Visual Effects Supervisor
Visual Effects John E. Sullivan Visual Effects Supervisor
Crew Joel Kramer Stunt Coordinator
Crew Mike Benson Second Unit Cinematographer
Camera Norman Kent Camera Operator
Camera Moshe Levin Camera Operator
Crew Tom Priestley Jr. Second Unit Cinematographer
Camera Michael St. Hilaire Camera Operator
Camera Joseph F. Valentine Camera Operator
Camera Bruce McBroom Still Photographer
Costume & Make-Up Hugo Peña Costume Supervisor
Sound Will Kaplan Music Editor
Sound Kenneth Karman Music Editor
Crew Wayne R. Campbell Transportation Coordinator
Directing Dawn C. Dreiling Script Supervisor
Directing Susan Malerstein Script Supervisor
Production Peter M. Tobyansen Location Manager
Production Steve Newman Publicist
Visual Effects Roger Huynh VFX Artist
Sound Walter Newman Sound Effects Editor
Production Alison E. McBryde Casting Associate