უყურე John Q

უყურე John Q

John Q (2002)


დირექტორი: Nick Cassavetes
მწერალი: James Kearns


ნაკადი John Q ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები John Q უყუროთ ონლაინ, უყურე John Q უფასო ფილმები, ფილმები John Q უყუროთ უფასო, John Q უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები John Q უყუროთ უფასოდ, უყურე John Q ნაკადი ამჟამად, ფილმები John Q, ფილმები John Q უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ John Q ფილმები

John Q Review

Nicholas Lacharité France

I absolutely love this movie. If you haven't seen it I would definitely recommend this movie.

Petronilla Conti Italy

I don't know if this is some memory problem I have or if the movies are really that good.

Madelen Dale Norway

There's just too many good movies in there to be able to re watch them all.

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე Fargo
უყურე The Big Lebowski
უყურე Mission: Impossible III
უყურე Die Hard
უყურე Traffik
უყურე How It Ends
უყურე Maze Runner: The Death Cure
უყურე Apostle
უყურე Taken 3
უყურე Peppermint
უყურე The Equalizer 2
უყურე The Big Sick
უყურე Brawl in Cell Block 99
უყურე The Human Centipede 2 (Full Sequence)
უყურე The Omen
უყურე The Revenant
უყურე While You Were Sleeping
უყურე Breakdown


Denzel Washington - John Q Denzel Washington
as John Quincy Archibald
Robert Duvall - John Q Robert Duvall
as Frank Grimes
Anne Heche - John Q Anne Heche
as Rebecca Payne
Kimberly Elise - John Q Kimberly Elise
as Denise Archibald
Daniel E. Smith - John Q Daniel E. Smith
as Mike Archibald
Larissa Laskin - John Q Larissa Laskin
as Dr. Ellen Klein
James Woods - John Q James Woods
as Dr. Raymond Turner
Ethan Suplee - John Q Ethan Suplee
as Guard Max Conlin
Shawn Hatosy - John Q Shawn Hatosy
as Mitch Quigley
Heather Wahlquist - John Q Heather Wahlquist
as Julie Bird
Ray Liotta - John Q Ray Liotta
as Chief Gus Monroe
Eddie Griffin - John Q Eddie Griffin
as Lester Matthews
Dina Spybey-Waters - John Q Dina Spybey-Waters
as Debby Utley
Shera Danese - John Q Shera Danese
as Wife of Heart Transplant Patient
Frank Cassavetes - John Q Frank Cassavetes
as Sniper
Kevin Connolly - John Q Kevin Connolly
as Steve Maguire


Directing Nick Cassavetes Director
Writing James Kearns Screenplay
Production Mark Burg Producer
Production Oren Koules Producer
Production Michael De Luca Executive Producer
Production Avram Butch Kaplan Executive Producer
Sound Aaron Zigman Original Music Composer
Camera Rogier Stoffers Director of Photography
Editing Dede Allen Editor
Production Howard Burkons Co-Executive Producer
Production Dale De La Torre Co-Executive Producer
Production Mathew Hart Co-Producer
Production James Kearns Co-Producer
Production Richard Saperstein Executive Producer
Production Matthew Barry Casting
Production Nancy Green-Keyes Casting
Directing Joanne T. Harwood Script Supervisor
Sound Mike Flicker Music Editor
Camera Ava Gerlitz Still Photographer
Costume & Make-Up Beatrix Aruna Pasztor Costume Design
Art Stefania Cella Production Design
Art Clive Thomasson Set Decoration
Camera Peter Rosenfeld Steadicam Operator
Camera Peter Rosenfeld Camera Operator
Sound David Lee Production Sound Mixer
Sound Michael Semanick Sound Re-Recording Mixer
Sound Tom Fleischman Sound Re-Recording Mixer
Production Hillary Sherman Co-Producer
Art Thomas Carnegie Art Direction
Art Elis Y. Lam Art Direction
Art Andrea Kristof Art Department Coordinator
Art Nicholas Gazda Assistant Art Director
Art Ross Fraser Construction Coordinator
Art Michael Hyde Construction Foreman
Art George Venckus Leadman
Art Gordon Brown Painter
Art Lucie Fournier Standby Painter
Camera Jayson Clute First Assistant Camera
Costume & Make-Up Larry M. Cherry Hairstylist
Costume & Make-Up Jennifer Bower O'Halloran Key Hair Stylist
Costume & Make-Up Nadia Ongaro Seamstress
Costume & Make-Up Kim W. Chow Set Costumer
Crew Steve Dewey Additional Music
Crew Charles Taylor Armorer
Crew Thomas Vance Jr. Carpenter
Crew Terry Henderson Chef
Crew Steve Fitzpatrick Craft Service
Crew Rudy Baccuchi Driver
Crew Ron Annabelle Picture Car Coordinator
Crew Rick Reynolds Post Production Supervisor
Crew William Chad Strug Production Office Assistant
Crew Jacqui Hemingway Scenic Artist
Crew Saalahudeen Lunsford Muhammed Security
Crew Gregory P. Fontana Set Medic
Crew Jennifer Deigl Set Production Assistant
Crew Jill Fleischman Stand In
Crew Rick Avery Stunt Coordinator
Crew Roy T. Anderson Stunts
Crew Lee Tucker Technical Supervisor
Crew Neil Montgomerie Transportation Coordinator
Production Mathew Hart Unit Production Manager
Crew Prudence Emery Unit Publicist
Crew Christopher Brown Video Assist Operator
Editing Harry Muller Color Timer
Editing Pierce P. Shaad Editorial Production Assistant
Editing Alexandra Leviloff First Assistant Editor
Lighting Mark Cowden Best Boy Electric
Lighting Morgan Carpenter Electrician
Lighting Normand Viau Gaffer
Lighting Paul Spaven Rigging Gaffer
Lighting Don Irvine Rigging Grip
Production Nina Barry Casting Associate
Production Carla Fry Executive In Charge Of Production
Production Wileen Dragovan Location Manager
Production Diana Adams Production Accountant
Production Leslie Cowan Production Coordinator
Production Nellie Adami Production Office Coordinator
Production Lori Greenberg Production Supervisor
Sound Denis Bellingham Boom Operator
Sound Jerry Hey Orchestrator
Sound Hector C. Gika Sound Effects Editor
Visual Effects Matt Linder 3D Supervisor
Visual Effects Ken Dackermann Digital Compositors
Visual Effects Tony Kenny Special Effects Supervisor
Writing Vince Peets Storyboard
Art Nick Veziris Gun Wrangler
Crew Laurel Bresnahan Studio Teachers
Production Philippe Montel Unit Manager
Crew Paul Prokop Production Controller
Art Gerry Deschenes Set Dresser
Camera Chris Weiss Camera Loader
Camera Tracy Shaw Dolly Grip
Camera Dianne L. Haggarty Grip
Costume & Make-Up Mario Cacioppo Key Makeup Artist
Lighting Franco Tata Chief Lighting Technician
Sound Barney Cabral ADR Supervisor
Art Henry Jesiak Assistant Property Master
Art Jimmy Zelinger Title Designer
Camera Dwayne McClintock Aerial Director of Photography
Camera Mark Manchester Key Grip
Costume & Make-Up Inge Klaudi Makeup Artist
Crew Dan Monroe Pilot
Directing William M. Connor First Assistant Director
Directing Kristen Ploucha Second Assistant Director
Editing Stacey S. Clipp Associate Editor
Editing Mo Henry Negative Cutter
Production Barbara Harris ADR Voice Casting
Production Melissa Hall Assistant Production Coordinator
Production Pierre Brunet Assistant Production Manager
Production Andrea Kool Casting Assistant
Sound Jennifer L. Mann ADR Editor
Sound Jesse Voccia Music Programmer
Sound Sui Fan Wong Utility Sound
Art Christopher Geggie Property Master
Sound Nerses Gezalyan Foley Mixer
Sound Dean Drabin ADR Mixer
Sound Greg Zimmerman Foley Recordist
Sound James Moriana Foley Artist
Sound Jeffrey Wilhoit Foley Artist
Sound Michelle Pazer ADR Editor
Sound Frederick H. Stahly Dialogue Editor
Sound Laura Harris Atkinson Dialogue Editor