უყურე Cracks

უყურე Cracks

Cracks (2009)


დირექტორი: Jordan Scott
მწერლები: Ben Court, Caroline Ip, Jordan Scott.


ნაკადი Cracks ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები Cracks უყუროთ ონლაინ, უყურე Cracks უფასო ფილმები, ფილმები Cracks უყუროთ უფასო, Cracks უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები Cracks უყუროთ უფასოდ, უყურე Cracks ნაკადი ამჟამად, ფილმები Cracks, ფილმები Cracks უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ Cracks ფილმები

Cracks Review

Emmi Axelsson Sweden

I would only recommend seeing this movie if a person has nothing else to do that day.

Petronilla Conti Italy

I don't know if this is some memory problem I have or if the movies are really that good.

Olivie Parent France

I love this movie and I am just now watching them again.

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე Me Before You
უყურე It
უყურე Carrie
უყურე Disturbing Behavior
უყურე Maze Runner: The Death Cure
უყურე Marathon Man
უყურე Dr. No
უყურე GoodFellas
უყურე Goldfinger
უყურე American Psycho
უყურე Die Hard
უყურე Sin City: A Dame to Kill For
უყურე From Russia with Love
უყურე On Her Majesty's Secret Service
უყურე Twilight
უყურე Jack Reacher
უყურე The Man with the Golden Gun
უყურე Murder on the Orient Express


Eva Green - Cracks Eva Green
as Miss Gribben
Juno Temple - Cracks Juno Temple
as Di Radfield
María Valverde - Cracks María Valverde
as Fiamma Coronna
Imogen Poots - Cracks Imogen Poots
as Poppy
Ellie Nunn - Cracks Ellie Nunn
as Lily
Adele McCann - Cracks Adele McCann
as Laurel
Zoe Carroll - Cracks Zoe Carroll
as Rosie
Clemmie Dugdale - Cracks Clemmie Dugdale
as Fuzzy Burls
Sinéad Cusack - Cracks Sinéad Cusack
as Miss Nieven
Helen Norton - Cracks Helen Norton
as Matron
Deirdre Donnelly - Cracks Deirdre Donnelly
as Miss Lacey
Barbara Adair - Cracks Barbara Adair
as Miss Cairns
Alistair Rumble - Cracks Alistair Rumble
as Ferry Skipper
Kitty McLaughlin-Dunning - Cracks Kitty McLaughlin-Dunning
as Small Dreg
Jonathan White - Cracks Jonathan White
as Shopkeeper


Directing Jordan Scott Director
Writing Ben Court Screenplay
Writing Caroline Ip Screenplay
Writing Jordan Scott Screenplay
Production Rosalie Swedlin Producer
Production Kwesi Dickson Producer
Production Andrew Lowe Producer
Production Julie Payne Producer
Production Christine Vachon Producer
Camera Jonathan Hession Still Photographer
Sound Javier Navarrete Original Music Composer
Production Shaheen Baig Casting
Camera John Mathieson Director of Photography
Editing Valerio Bonelli Editor
Costume & Make-Up Alison Byrne Costume Design
Art Jenny Oman Set Decoration
Art Ben Scott Production Design
Directing Jean Bourne Script Supervisor
Sound Ray Cross Sound mixer
Production Ridley Scott Executive Producer
Production Tony Scott Executive Producer
Production Alain Goldman Executive Producer
Production John Wells Executive Producer
Production Ricardo García Arrojo Executive Producer
Production Guy Collins Executive Producer
Production Catherine Morisse Co-Producer
Production Charles Pugliese Co-Producer
Production Malcolm Reeve Co-Producer
Production Michael Costigan Co-Producer
Production Sheila Kohler Associate Producer
Production Elisa Alvares Associate Producer
Production Carola Ash Associate Producer
Production Paul Myler Line Producer
Writing Sheila Kohler Novel
Sound Maggie Rodford Music Supervisor
Sound Alison Wright Music Supervisor
Sound Michael Higham Music Editor
Sound Mike Prestwood Smith Sound Re-Recording Mixer
Sound Andrew Caller Sound Re-Recording Mixer
Sound Oliver Tarney Supervising Sound Editor
Sound Andrew Felton Boom Operator
Editing Peter Lambert First Assistant Editor
Camera Paul Edwards Steadicam Operator
Crew Donal O'Farrell Stunt Coordinator