უყურე Rush Hour

უყურე Rush Hour

Rush Hour (1998)


დირექტორი: Brett Ratner
მწერლები: Jim Kouf, Ross LaManna.


ნაკადი Rush Hour ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები Rush Hour უყუროთ ონლაინ, უყურე Rush Hour უფასო ფილმები, ფილმები Rush Hour უყუროთ უფასო, Rush Hour უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები Rush Hour უყუროთ უფასოდ, უყურე Rush Hour ნაკადი ამჟამად, ფილმები Rush Hour, ფილმები Rush Hour უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ Rush Hour ფილმები

Rush Hour Review

Nicholas Lacharité France

I absolutely love this movie. If you haven't seen it I would definitely recommend this movie.

Michael E. Smith United Kingdom

I once watched those movies three times in one day and I would totally do that again.

Olivie Parent France

I love this movie and I am just now watching them again.

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები


Jackie Chan - Rush Hour Jackie Chan
as Chief Inspector Lee
Chris Tucker - Rush Hour Chris Tucker
as Detective James Carter
Ken Leung - Rush Hour Ken Leung
as Sang
Tom Wilkinson - Rush Hour Tom Wilkinson
as Thomas Griffin
Tzi Ma - Rush Hour Tzi Ma
as Consul Solon Han
Chris Penn - Rush Hour Chris Penn
as Clive Cod
Robert Littman - Rush Hour Robert Littman
as First Caucasien
Michael Chow - Rush Hour Michael Chow
as Diner Guest
Julia Hsu - Rush Hour Julia Hsu
as Soo Yung
Kai Lennox - Rush Hour Kai Lennox
as Cop
Elizabeth Peña - Rush Hour Elizabeth Peña
as Tania Johnson
Roger Fan - Rush Hour Roger Fan
as Soo Yung's Bodyguard
George Cheung - Rush Hour George Cheung
as Soo Yung's Driver
Larry Sullivan - Rush Hour Larry Sullivan
as Cop at Diner
Rex Linn - Rush Hour Rex Linn
as Agent Dan Whitney
Lucy Lin - Rush Hour Lucy Lin
as Exposition Official
Mark Rolston - Rush Hour Mark Rolston
as Agent Warren Russ
Philip Baker Hall - Rush Hour Philip Baker Hall
as Captain Diel
John Hawkes - Rush Hour John Hawkes
as Stucky
Ai Wan - Rush Hour Ai Wan
as Foo Chow Hostess
Tommy Bush - Rush Hour Tommy Bush
as Bomb Practice Sergeant
Billy Devlin - Rush Hour Billy Devlin
as FBI Agent at Building
Barry Shabaka Henley - Rush Hour Barry Shabaka Henley
as Bobby
Yang Lin - Rush Hour Yang Lin
as Consul Secretary
Jason Davis - Rush Hour Jason Davis
as Kid at Theatre
Gene LeBell - Rush Hour Gene LeBell
as Taxi Driver
Wayne A. King - Rush Hour Wayne A. King
as Cigaweed Man
Manny Perry - Rush Hour Manny Perry
as Bartender
Kevin L. Jackson - Rush Hour Kevin L. Jackson
as Pool Player
Ronald D. Brown - Rush Hour Ronald D. Brown
as Pool Hall Doorman
Clifton Powell - Rush Hour Clifton Powell
as Luke
Matthew Barry - Rush Hour Matthew Barry
as Market Clerk
Stanley DeSantis - Rush Hour Stanley DeSantis
as FBI Gate Guard #1
Dan Martin - Rush Hour Dan Martin
as FBI Gate Guard #2
Kevin Lowe - Rush Hour Kevin Lowe
as Another Agent
Albert Wong - Rush Hour Albert Wong
as Chin
Lydia Look - Rush Hour Lydia Look
as Foo CHow Waitress
Chan Man-Ching - Rush Hour Chan Man-Ching
as Japanese Tourist / Juntao's Man
Ken Lo - Rush Hour Ken Lo
as Juntao's Man
Stuart Yee - Rush Hour Stuart Yee
as Juntao's Man
Andy Cheng - Rush Hour Andy Cheng
as Juntao's Man
Christine Ng - Rush Hour Christine Ng
as Flight Attendant #1
Frances Fong - Rush Hour Frances Fong
as Socialite
Robert Kotecki - Rush Hour Robert Kotecki
as Convention Center Agent
Ada Tai - Rush Hour Ada Tai
as Flight Attendant #2
Arlene Tai - Rush Hour Arlene Tai
as Flight Attendant #3
Nina Ameri - Rush Hour Nina Ameri
as FBI Agent (uncredited)
Stephen Blackehart - Rush Hour Stephen Blackehart
as SWAT Captain (uncredited)
Michael Finuoli - Rush Hour Michael Finuoli
as Ticket Giver (uncredited)
Victoria Genisce - Rush Hour Victoria Genisce
as Police Officer (uncredited)
Sarah Krasner - Rush Hour Sarah Krasner
as FBI Agent (uncredited)
James Lew - Rush Hour James Lew
as Juntao's Man in Los Angeles (uncredited)
Jody Millard - Rush Hour Jody Millard
as Police Officer (uncredited)
Deirdre O'Brien - Rush Hour Deirdre O'Brien
as Blonde Tourist (uncredited)
Norman D. Wilson - Rush Hour Norman D. Wilson
as Card Player (uncredited)


Directing Brett Ratner Director
Writing Jim Kouf Screenplay
Writing Ross LaManna Screenplay
Production Roger Birnbaum Producer
Production Jonathan Glickman Producer
Production Arthur M. Sarkissian Producer
Sound Ira Hearshen Music
Sound Lalo Schifrin Original Music Composer
Camera Adam Greenberg Director of Photography
Production Matthew Barry Casting
Production Nancy Green-Keyes Casting
Art Thomas Fichter Art Direction
Costume & Make-Up Lance Lombardo Set Dressing Artist
Costume & Make-Up Sharen Davis Costume Design
Editing Mark Helfrich Editor
Writing Ross LaManna Story
Production Leon Dudevoir Co-Executive Producer
Production James M. Freitag Associate Producer
Production Wayne Morris Associate Producer
Production Art Schaefer Co-Producer
Production Jay Stern Executive Producer
Art Robb Wilson King Production Design
Art Lance Lombardo Set Decoration
Crew Diana Kaufman Post Production Supervisor
Production Wayne Morris Unit Production Manager
Art Jeff Ozimek Set Designer
Art Patte Strong-Lord Set Designer
Production Cosgrove Vincent Norstadt Casting Assistant
Production Dianne Ketchum Friedgen Location Manager
Art Nathan Polatin Location Scout
Production J. Marc Strachan Location Manager
Sound Steve Mccroskey Music Editor
Sound Happy Walters Music Supervisor
Art Bohnie Avanzino Title Designer
Production Valerie Mickaelian Kucera Production Coordinator
Directing Haley McLane Script Supervisor
Crew Alan D. Purwin Pilot
Art Nina Saxon Title Designer