უყურე Shutter

უყურე Shutter

Shutter (2008)


დირექტორი: Masayuki Ochiai
მწერალი: Luke Dawson


ნაკადი Shutter ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები Shutter უყუროთ ონლაინ, უყურე Shutter უფასო ფილმები, ფილმები Shutter უყუროთ უფასო, Shutter უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები Shutter უყუროთ უფასოდ, უყურე Shutter ნაკადი ამჟამად, ფილმები Shutter, ფილმები Shutter უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ Shutter ფილმები

Shutter Review

Michael E. Smith United Kingdom

I once watched those movies three times in one day and I would totally do that again.

Emmi Axelsson Sweden

I would only recommend seeing this movie if a person has nothing else to do that day.

Tommy Aslam Norway

It was the exact opposite for me. I loved the first one and was very meh.. about the second.

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე ชัตเตอร์ กดติดวิญญาณ
უყურე Unfriended
უყურე Pay the Ghost
უყურე In Her Shoes
უყურე Kill Bill: Vol. 1
უყურე 15 Minutes
უყურე Rambo: First Blood Part II
უყურე Walled In
უყურე The Woman in Black
უყურე In the Heart of the Sea
უყურე The Purge: Anarchy
უყურე Out of the Furnace
უყურე The Awakening
უყურე Lights Out
უყურე Hard Candy
უყურე Aftermath
უყურე Closer
უყურე Volver


Joshua Jackson - Shutter Joshua Jackson
as Benjamin Shaw
Rachael Taylor - Shutter Rachael Taylor
as Jane Shaw
Megumi Okina - Shutter Megumi Okina
as Megumi Tanaka
David Denman - Shutter David Denman
as Bruno
Eri Otoguro - Shutter Eri Otoguro
as Yoko
John Hensley - Shutter John Hensley
as Adam
Maya Hazen - Shutter Maya Hazen
as Seiko
James Kyson - Shutter James Kyson
as Ritsuo
Yoshiko Miyazaki - Shutter Yoshiko Miyazaki
as Akiko
Kei Yamamoto - Shutter Kei Yamamoto
as Murase
Daisy Betts - Shutter Daisy Betts
as Natasha
Adrienne Pickering - Shutter Adrienne Pickering
as Megan
Pascal Morineau - Shutter Pascal Morineau
as Wedding Photographer
Masaki Ota - Shutter Masaki Ota
as Police Officer
Heideru Tatsuo - Shutter Heideru Tatsuo
as Police Officer


Production Arnon Milchan Executive Producer
Camera Katsumi Yanagijima Director of Photography
Editing Michael N. Knue Editor
Sound Nathan Barr Original Music Composer
Production Takashige Ichise Producer
Production Doug Davison Producer
Production Roy Lee Producer
Editing Timothy Alverson Editor
Directing Masayuki Ochiai Director
Writing Luke Dawson Screenplay
Production Sonny Mallhi Executive Producer
Art Norifumi Ataka Production Design
Production Gloria Fan Executive Producer