უყურე WALL·E

უყურე WALL·E

WALL·E (2008)


დირექტორი: Andrew Stanton
მწერლები: Jim Reardon, Andrew Stanton.


ნაკადი WALL·E ფილმები ონლაინ უფასო უყურე

ფილმები WALL·E უყუროთ ონლაინ, უყურე WALL·E უფასო ფილმები, ფილმები WALL·E უყუროთ უფასო, WALL·E უყუროთ ფილმებს ონლაინ

ფილმები ონლაინ უყურე და უფასო ჩამოტვირთვა

ფილმები WALL·E უყუროთ უფასოდ, უყურე WALL·E ნაკადი ამჟამად, ფილმები WALL·E, ფილმები WALL·E უყუროთ ონლაინ, გიყურებთ WALL·E ფილმები

WALL·E Review

Michael E. Smith United Kingdom

I once watched those movies three times in one day and I would totally do that again.

Tommy Aslam Norway

It was the exact opposite for me. I loved the first one and was very meh.. about the second.

Affiano Arcuri Spain

The first time I watched it, I thought it was just kinda weird only because I didn't expect any of it. But after rewatching it, the movie was awesome!

ახლა გადის

მსგავსი ფილმები

უყურე First Daughter
უყურე The Ugly Truth
უყურე Where the Wild Things Are
უყურე There's Something About Mary
უყურე The Mummy
უყურე Pride & Prejudice
უყურე 10 Things I Hate About You
უყურე You've Got Mail
უყურე Life As We Know It
უყურე The Cutting Edge
უყურე Lawrence of Arabia
უყურე Hitch
უყურე What Happens in Vegas
უყურე 50 First Dates
უყურე The Holiday
უყურე Let's Be Cops
უყურე Demain tout commence
უყურე Passengers


Ben Burtt - WALL·E Ben Burtt
as WALL·E / M-O (voice)
Elissa Knight - WALL·E Elissa Knight
as EVE (voice)
Jeff Garlin - WALL·E Jeff Garlin
as Captain (voice)
Fred Willard - WALL·E Fred Willard
as Shelby Forthright, BnL CEO
MacInTalk - WALL·E MacInTalk
as AUTO (voice)
John Ratzenberger - WALL·E John Ratzenberger
as John (voice)
Kathy Najimy - WALL·E Kathy Najimy
as Mary (voice)
Sigourney Weaver - WALL·E Sigourney Weaver
as Ship's Computer (voice)
Teddy Newton - WALL·E Teddy Newton
as Steward Bots (voice)
Bob Bergen - WALL·E Bob Bergen
as Axiom Passenger (voice)
John Cygan - WALL·E John Cygan
as Axiom Passenger (voice)
Pete Docter - WALL·E Pete Docter
as Axiom Passenger (voice)
Paul Eiding - WALL·E Paul Eiding
as Axiom Passenger (voice)
Donald Fullilove - WALL·E Donald Fullilove
as Axiom Passenger (voice)
Teresa Ganzel - WALL·E Teresa Ganzel
as (voice)
Jess Harnell - WALL·E Jess Harnell
as Axiom Passenger (voice)
Mickie McGowan - WALL·E Mickie McGowan
as Axiom Passenger (voice)
Laraine Newman - WALL·E Laraine Newman
as Axiom Passenger (voice)
Lori Alan - WALL·E Lori Alan
as Axiom Passenger (voice)
Jeff Pidgeon - WALL·E Jeff Pidgeon
as Forthright's Advisor (voice)
Jan Rabson - WALL·E Jan Rabson
as Axiom Passenger (voice)
Lori Richardson - WALL·E Lori Richardson
as PR-T (voice)
Andrew Stanton - WALL·E Andrew Stanton
as Lifeguard Bot (voice)
Jim Ward - WALL·E Jim Ward
as Billboard Announcer (voice)
Colette Whitaker - WALL·E Colette Whitaker
as Axiom Passenger (voice)
Kim Kopf - WALL·E Kim Kopf
as Hoverchair Mother (uncredited)
Angus MacLane - WALL·E Angus MacLane
as BURN-E (voice) (uncredited)
Niki McElroy - WALL·E Niki McElroy
as Pool Mother (uncredited)
Garrett Palmer - WALL·E Garrett Palmer
as Blond Boy in Commercial (uncredited)
Kai Steel Smith - WALL·E Kai Steel Smith
as Brunette Boy in commercial (uncredited)


Directing Andrew Stanton Director
Sound Thomas Newman Original Music Composer
Production Jim Morris Producer
Production Lindsey Collins Producer
Production Thomas Porter Executive Producer
Writing Andrew Stanton Original Story
Writing Pete Docter Original Story
Writing Jim Reardon Screenplay
Writing Andrew Stanton Screenplay
Editing Stephen Schaffer Editor
Camera Jeremy Lasky Director of Photography
Editing Jim Passon Color Timer
Editing Renee Steen Assistant Editor
Directing Andrew Cadelago Layout
Production John Lasseter Executive Producer
Production Natalie Lyon Casting
Production Kevin Reher Casting
Art Ralph Eggleston Production Design
Art Bert Berry Art Direction
Costume & Make-Up Karen Bradley Makeup Artist
Production Andrea Warren Production Manager
Crew David Fincher Thanks
Crew Steve Jobs Thanks
Crew Leslie Iwerks Thanks
Crew Harris Savides Thanks
Crew Kim Marks Thanks
Visual Effects Andrew Jimenez Visual Effects
Editing Terry Claborn Color Timer
Crew Paul Cichocki Post Production Supervisor
Visual Effects Simon Allen Animation
Visual Effects Rodrigo Blaas Animation
Art Ellen Moon Lee Art Direction
Visual Effects Bob Whitehill Animation
Editing Doug Nichols Editorial Manager
Art Nelson 'Rey' Bohol Set Designer
Sound Larry Hopkins Sound Mixer
Crew Alan Barillaro Supervising Animator
Sound Tom Myers Sound Re-Recording Mixer
Visual Effects Jason Bickerstaff Modeling
Art Jason Deamer Art Direction
Sound Dustin Cawood Sound Effects Editor
Sound Tom MacDougall Music Supervisor
Costume & Make-Up Gretchen Davis Makeup Artist
Crew John Hazelton Projection
Costume & Make-Up Derek Williams Set Dressing Artist
Crew Vince Caro Additional Dialogue
Sound E.J. Holowicki Sound Designer
Editing Kevin Rose-Williams Assistant Editor
Production Gillian Libbert Line Producer
Production Mickie McGowan Casting
Camera Mark Dinicola Camera Operator
Lighting Tim Best Master Lighting Artist